Блог

Дина и Дора Ристовски – IThink Basic

1.Претстави се себеси и нивото кое го следиш?             Здраво, ние сме Дора и Дина Ристовски и ние го следиме првото ниво, по правило Basic нивото. 2.Кој модул ти беше најинтересен и зошто? Најинтересни модули до сега ми беа photoshop и роботика, роботика зошто дознаваме повеќе за роботите и како да ги контролираме, а photoshop зошто …

Дина и Дора Ристовски – IThink Basic Read More »

Интервју со Васко и Павле, тренери на Upper нивото

Години наназад Васко и Павле се нашиот тандем кога станува збор за Upper нивото на Ithink. За што се изучуваат децата и начинот на функционирање на ова ниво, прочитајте го целосното интервју и дознајте повеќе за Ithink Upper! Што изучуваат децата во UPPER  нивото и колку самостојно можат да го работат тоа што го учат …

Интервју со Васко и Павле, тренери на Upper нивото Read More »