Напредно ниво (Advanced Level)

Опис

По основното ниво следи втората година на академијата IThink, чија цел е на децата да им се пренесе знаење за дизајн на веб-страници и процедури за нивно креирање и одржување. Целите на ова ниво се да се визуелизираат и графички да се креираат елементите на страницата, како и да се продолжи со процесот се додека веб-страната не е целосно функционална.

Модули

Ајде да примениме дизајн

Ќе уживате во бескрајните можности на дизајнот, ограничени само од вашата креативност. Нурнете длабоко по втор пат, за овој пат на напреден начин да создадете убавина.

Теми

Креирање на роденденска честитка
Употреба на макета
Дизајнирање маица
Дизајнирање колаж
Morphing
Дизајнирање веб-страница со претходно дефинирани елементи
Моделирање на објекти
Дизајнирање постер
Дизајнирање лого
Типографија
Дизајнирање амбалажа

Мистериите на Интернетот се решени

Нашата цел е да ве научиме како да создадете веб-страница,а притоа да уживате во креирањето, да ги примените вашите идеи и да создадете страница за восхит.

Теми

Графички елементи во веб дизајн
Употреба на CMS
Вовед во WordPress
SEO и Google Analytics
Локални мрежи и елементи
Пристап од далечина и контрола
Конфигурација на Apache и WampServer

Тек на настава

почетен датум:
02.10.2024
краен датум:
10.06.2025
прв семестар:
02.10.2024– 31.12.2025
втор семестар:
22.01.2025 – 10.06.2025
зимски распуст:
01 – 21.01.2025
2 пати неделно, 2 часа:
18:00-19:25 /19:30-20:55
број на часови:
120
Цена до 30 јуни:
€600
Цена до 30 септември:
€670

Цена

до 30 јуни

600
  • Цена за плаќање во готово €565
  • Дополнителен фамилијарен попуст

до 30 септември

670
  • Цена за плаќање во готово €635
  • Дополнителен фамилијарен попуст